Maaportti ja Vinyylitalo yhteistyöhön - kampanjakoodilla jopa 300€ alennus tilauksista

Vinyyliaidat ovat nykyaikainen, monipuolinen ja suosittu vaihtoehto pihan rajaamiseen perinteisen puu-tai metalliaitojen sijaan. Niiden kestävyys eri olosuhteissa, helppohoitoisuus ja monipuoliset tyylivaihtoehdot tekevät niistä houkuttelevan valinnan kodin ulkoalueille.

Laadukkaat vinyyliaidat Vinyylitalolta

Vinyylitalo tarjoaa monipuolisia vinyyliaitoja, jotka ovat kestäviä, helppoja asentaa, ja vaativat vähän ylläpitoa. Heidän aitojensa valikoima sisältää eri tyylejä ja malleja, joita voi käyttää monissa eri ympäristöissä ja käyttötarkoituksissa. He korostavat tuotteidensa pitkää ikää ja helppoa huollettavuutta verrattuna perinteisiin puu- tai metalliaitoihin. Vinyylitalo mainostaa myös 25 vuoden takuuta tuotteilleen ja tarjoaa asennuspalveluita koko Suomen alueella.

Maaportin rooli yhteistyössä

Maaportti, Vinyylitalon asennusyhteistyökumppani, tarjoaa syvällistä osaamista maa-ainesten ja maanrakennuksen alalla. Yrityksen palveluihin kuuluu monipuoliset tukipalvelut, jotka kattavat vinyyliaitojen asennuksen kaikki vaiheet. Lisäksi Maaportti huolehtii maa-ainesten toimituksista sekä viherrakentamisen ja maanrakennustöiden toteutuksesta, tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkailleen.

Kestävä ja esteettinen ratkaisu

Vinyylitalon ja Maaportin yhteistyö tarjoaa asiakkaille kestävän ja esteettisen ratkaisun aitarakentamiseen. Vinyyliaidat ovat ekologinen ja taloudellinen valinta, ja niiden monipuolisuus mahdollistaa niiden käytön monenlaisissa kohteissa. Yhteistyön ansiota asiakkaat saavat kattavat palvelut aidan asennukseen sekä niiden ylläpitoon.

Kampanja ja erikoistarjoukset

Yhteistyön myötä Maaportti yhdessä Vinyylitalon kanssa tarjoavat asiakkailleen kampanjaetua, joka oikeuttaa alennuksiin Vinyylitalon vinyyliaitojen hankinnassa. Tarjouspyynnön yhteydessä käyttämällä kampanjakoodia “Maaportti” saa 100-300€ alennuksen tilauksestaan. Kampanja on voimassa  vuoden loppuun 31.12.2024 asti.

Lisätietoa kampanjasta ja Vinyylitalon tarjoamista vinyyliaidoista löydät osoitteesta www.vinyylitalo.fi/vinyyliaidat