Tekstiili ja painopalvelut

Painatus mahdollistaa nyt laadukkaiden työvaatteiden tilaamisen Maaportilta, joihin voi lisätä omia painatuksia kuten yrityksen logon, työntekijöiden nimet tai muun yksilöllisen designin. Tarjoamme kattavat ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi.

Miksi painatus kannattaa työvaatteissa?

Painatetut työvaatteet tarjoavat yritykselle useita etuja. Ne vahvistavat brändi-identiteettiä, parantavat työntekijöiden ammattimaisuutta ja lisäävät näkyvyyttä asiakkaiden keskuudessa. Lisäksi yhtenäiset työasut luovat työyhteisöön yhteenkuuluvuuden tunnetta ja voivat jopa lisätä työntekijöiden motivaatiota. Painettu logo tai muu graafinen elementti tekee yrityksestä tunnistettavamman ja auttaa erottautumaan kilpailijoista.

Yritys- ja mainostekstit

Laajasta tekstiilivalikoimastamme löydät vaatteet niin yrityksen edustuskäyttöön kuin urheiluun ja vapaa-aikaankin. Tarjoamme laadukkaat ja kestävät tekstiilit, jotka soveltuvat täydellisesti niin tapahtumiin, messuille kuin työvaatetukseksikin. Sivuiltamme löydät edustamiamme merkkejä ja kysymällä tarjouksen, voimme esittää tarpeeseesi sopivat tuotteet.

Tulostus

Voimme tulostaa useisiin eri materiaaleihin, kuten vinyyliin, kangaspohjaisiin materiaaleihin ja synteettisiin pinnoitteisiin. Musteet ovat myös UV-kestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia ulkokäyttöön tarkoitettujen materiaalien tulostamiseen.

Tarrat

Meiltä löydät tarrat jokaiseen tarpeeseen, olipa kyseessä sitten yrityksen logo, mainostarra tai koriste. Voimme valmistaa tarrat täsmälleen toiveidesi mukaisiksi, sopiviksi kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. SG-300:n avulla voidaan tuottaa teräväpiirtoisia tulosteita, jotka säilyttävät värinsä ja laadun pitkään, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon mainosmateriaalien, kuten tarrojen, teippausten ja muiden visuaalisten mainosmateriaalien valmistukseen.

Teknologiamme

Käytössämme on huippuluokan laitteistoa, kuten Roland SG-300 -tulostava leikkuri ja Schulze blue press -prässi, jotka mahdollistavat monipuoliset ja laadukkaat tulosteet pienistä suuriin eriin.

Brändit

Tarjoamme tuotteita monilta tunnetuilta toimittajilta, jotka toimittavat Suomeen. Esimerkiksi:

Tilaa työvaatteet painatuksilla tällä lomakkeella!

Käyttöehdot