Vinkit

Siirtonurmi
Vinkit

Nurmikon hoito

Nurmikon hoito on taitolaji, joka vaatii huolellisuutta, oikea-aikaisuutta ja tietämystä. Hyvin hoidettu nurmikko ei ainoastaan luo silmäniloa vaan pitää myös erilaiset rikkakasvit sekä sammaleen pois pihanurmelta.

Lue lisää »
Vinkit

Pihakalusteet – mukavuutta ja tyyliä ulkotiloihin

Pihakalusteet ovat avainasemassa, kun halutaan luoda viihtyisä ja käytännöllinen ulkotila. Olipa kyseessä sitten pieni parveke kaupungin keskustassa tai laaja piha-alue omakotitaloalueella, oikeanlaiset kalusteet tekevät ulkoilualueista nautinnollisempia.

Lue lisää »
Vinkit

Apukäynnistimet: Ratkaisu kylmän kauden käynnistysvaikeuksiin

Talven tuomat yllätykset kuten kovat pakkaset tuovat oman haasteen autoilijoille, etenkin kun puhutaan auton käynnistymisestä kylmällä säällä. Apukäynnistimet tarjoavat tässä tilanteessa ratkaisevan avun, toimien luotettavana pelastajana silloin, kun auton akku ei kykene tarjoamaan tarvittavaa virtaa.

Lue lisää »
maa-aineksia
Vinkit

Miten Valita Oikea Maa-aines Projektiisi?

Maa-aineiden valinta rakennus- ja puutarhaprojekteihin voi olla
monimutkainen prosessi. Tässä artikkelissa käsittelemme, miten valita
oikea maa-aines erilaisiin tarpeisiin, jotta projekti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää »
Sepelin ja Murskeen ero
Vinkit

Sepelin ja Murskeen ero

Kun suunnittelemme rakennusprojekteja, pihan kunnostusta tai muita vastaavia töitä, on erittäin tärkeää ymmärtää käytettävien materiaalien erityisominaisuudet. Yksi yleinen valinta on kiviaineksen käyttö, josta kaksi yleisintä tyyppiä ovat sepeli ja murske.

Lue lisää »
Siirtonurmi
Vinkit

Siirtonurmi: tehokas ja nopea tapa saada vehreä nurmikko

Siirtonurmi on noussut suosioon kiireisten kodinomistajien ja ammattilaisten keskuudessa sen kyvyn ansiosta muuttaa paljas ja karu maa-alue vihreäksi keitaaksi lähes yhdessä yössä. Mutta vaikka siirtonurmi tarjoaa nopean muutoksen, sen pitkän aikavälin menestys riippuu useista tekijöistä.

Lue lisää »
Nuppikuorma
Vinkit

Kuinka paljon on nuppikuorma?

Suunniteltaessa suurempaa puutarha- tai rakennusprojektia, terminologia voi joskus olla sekavaa. Yksi sellainen termi, joka usein nousee esiin maa-ainesten toimituksessa, on “nuppikuorma”. Mutta mitä se tarkoittaa ja kuinka paljon maa-ainesta se todellisuudessa käsittää?

Lue lisää »