Artikkelit

Tässä uusimmat artikkelit

Eroosion hallinta
Artikkelit

Eroosion hallinta: Parhaat käytännöt ja materiaalit

Eroosion hallinta on keskeinen osa maiseman ja ympäristön suojelua, erityisesti alueilla, joilla veden ja tuulen aiheuttamat maaperän kulumiset ovat yleisiä. Maaperän kuluminen ei ole pelkästään näkyvä ongelma, vaan se vaikuttaa koko ekosysteemin terveyteen ja kestävyyteen.

Lue lisää »
Kompostointi
Artikkelit

Kompostointi: Ympäristön ja puutarhan pelastaja

Kompostointi ei ole vain trendikästä, vaan myös äärimmäisen hyödyllistä niin omalle puutarhallesi kuin ympäristöllekin. Uuden jätelain 2024 myötä kompostoinnin merkitys korostuu entisestään, sillä se tarjoaa ekologisen tavan käsitellä kotitalouksien biojätteitä.

Lue lisää »
Puutarhatrendit 2024
Artikkelit

Puutarhatrendit vuodelle 2024

Vuosi 2024 tuo mukanaan uusia tuulia puutarhanhoitoon, heijastellen sekä ympäristöllisiä että yhteiskunnallisia muutoksia, joita olemme viime aikoina kokeneet.

Lue lisää »
Artikkelit

Miten hyvin toteutettu piha lisää kiinteistön arvoa?

Pihojen merkitys kiinteistön arvossa on usein aliarvostettu tekijä. Monet ajattelevat, että kiinteistön arvo määräytyy lähinnä rakennuksen koon, kunnon ja sijainnin perusteella. Kuitenkin hyvin suunniteltu ja hoidettu piha voi merkittävästi lisätä kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta.

Lue lisää »
kuorikate
Artikkelit

5 Hyötyä Kuorikatteesta

Kuorikate on luonnollinen ja monipuolinen materiaali, joka tarjoaa useita etuja. Tässä artikkelissa käsittelemme viittä keskeistä hyötyä, jotka kuorikate tuo mukanaan.

Lue lisää »
Artikkelit

Eri hiekkalaadut ja niiden käyttökohteet

Hiekka on monipuolinen luonnonmateriaali, jota käytetään useissa eri yhteyksissä. Sen ominaisuudet muuttuvat sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen se on suunniteltu. Kolme yleisintä hiekkalaatua ovat leikkihiekka, asennushiekka ja turvahiekka.

Lue lisää »
Mukulakivi
Artikkelit

Mukulakivet puutarhan maisemoinnissa

Mukulakivet ovat aikojen saatossa olleet symboli kestävyydelle ja historialliselle jatkuvuudelle. Mutta niiden käyttö ei rajoitu vain historiallisiin rakennuksiin tai kadunpäällysteisiin. Nämä kauniit ja monikäyttöiset kivet voivat muuttaa puutarhasi ilmeen ja toimivuuden.

Lue lisää »
Seulonta
Artikkelit

Maa-aineksen seulonta: Mitä se tarkoittaa?

Maa-aineksen seulonta on keskeinen prosessi monilla eri teollisuudenaloilla, kuten rakentamisessa, maanrakennuksessa, kaivosteollisuudessa ja maataloudessa. Mutta mitä maa-aineksen seulonta oikein tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeää?

Lue lisää »
Artikkelit

Polttopuiden kuivumisen tärkeys

Polttopuun oikeaoppinen kuivaus on tärkeää, jotta puusta saadaan mahdollisimman tehokas ja ympäristöystävällinen polttoaine. Kuiva puu syttyy helpommin, palaa tehokkaammin ja tuottaa vähemmän haitallisia päästöjä kuin märkä puu.

Lue lisää »
Syksy
Artikkelit

Syysuutinen 2023: Uusi noutopiste Iittiin

Voimme tänä syksynä ylpeästi ilmoittaa, että olemme päättäneet avata uuden noutopisteen Iittiin. Päätös laajentua Iitin kuntaan tulee hyvin menestyksekkään kesän ja syksyn jälkeen, kun meidän noutopisteemme Lahdessa ja Hollolassa ovat kokeneet ennennäkemättömän suosion.

Lue lisää »