Artikkelit

kuorikate
Artikkelit

5 Hyötyä Kuorikatteesta

Kuorikate on luonnollinen ja monipuolinen materiaali, joka tarjoaa useita etuja. Tässä artikkelissa käsittelemme viittä keskeistä hyötyä, jotka kuorikate tuo mukanaan.

Lue lisää »
Artikkelit

Eri hiekkalaadut ja niiden käyttökohteet

Hiekka on monipuolinen luonnonmateriaali, jota käytetään useissa eri yhteyksissä. Sen ominaisuudet muuttuvat sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen se on suunniteltu. Kolme yleisintä hiekkalaatua ovat leikkihiekka, asennushiekka ja turvahiekka.

Lue lisää »
Mukulakivi
Artikkelit

Mukulakivet puutarhan maisemoinnissa

Mukulakivet ovat aikojen saatossa olleet symboli kestävyydelle ja historialliselle jatkuvuudelle. Mutta niiden käyttö ei rajoitu vain historiallisiin rakennuksiin tai kadunpäällysteisiin. Nämä kauniit ja monikäyttöiset kivet voivat muuttaa puutarhasi ilmeen ja toimivuuden.

Lue lisää »
Seulonta
Artikkelit

Maa-aineksen seulonta: Mitä se tarkoittaa?

Maa-aineksen seulonta on keskeinen prosessi monilla eri teollisuudenaloilla, kuten rakentamisessa, maanrakennuksessa, kaivosteollisuudessa ja maataloudessa. Mutta mitä maa-aineksen seulonta oikein tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeää?

Lue lisää »
Multatyypit
Artikkelit

Multatyypit – ominaisuudet ja käyttökohteet puutarhassa

Kun lähdetään valitsemaan multaa puutarhaan tai pihalle, on tärkeää ymmärtää, että kaikki multa ei ole samanlaista. Eri multatyypit on suunniteltu eri kasvien ja käyttötarkoitusten mukaan. Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimpiä multatyyppejä ja vertailemme niitä keskenään.

Lue lisää »
Artikkelit

Polttopuiden kuivumisen tärkeys

Polttopuun oikeaoppinen kuivaus on tärkeää, jotta puusta saadaan mahdollisimman tehokas ja ympäristöystävällinen polttoaine. Kuiva puu syttyy helpommin, palaa tehokkaammin ja tuottaa vähemmän haitallisia päästöjä kuin märkä puu.

Lue lisää »