Ideat ja ohjeet

maa-aineksia
Vinkit

Miten Valita Oikea Maa-aines Projektiisi?

Maa-aineiden valinta rakennus- ja puutarhaprojekteihin voi olla
monimutkainen prosessi. Tässä artikkelissa käsittelemme, miten valita
oikea maa-aines erilaisiin tarpeisiin, jotta projekti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää »
Sepelin ja Murskeen ero
Vinkit

Sepelin ja Murskeen ero

Kun suunnittelemme rakennusprojekteja, pihan kunnostusta tai muita vastaavia töitä, on erittäin tärkeää ymmärtää käytettävien materiaalien erityisominaisuudet. Yksi yleinen valinta on kiviaineksen käyttö, josta kaksi yleisintä tyyppiä ovat sepeli ja murske.

Lue lisää »
Siirtonurmi
Vinkit

Siirtonurmi: tehokas ja nopea tapa saada vehreä nurmikko

Siirtonurmi on noussut suosioon kiireisten kodinomistajien ja ammattilaisten keskuudessa sen kyvyn ansiosta muuttaa paljas ja karu maa-alue vihreäksi keitaaksi lähes yhdessä yössä. Mutta vaikka siirtonurmi tarjoaa nopean muutoksen, sen pitkän aikavälin menestys riippuu useista tekijöistä.

Lue lisää »
Syksy
Uutiset

Syysuutinen 2023: Uusi noutopiste Iittiin

Voimme tänä syksynä ylpeästi ilmoittaa, että olemme päättäneet avata uuden noutopisteen Iittiin. Päätös laajentua Iitin kuntaan tulee hyvin menestyksekkään kesän ja syksyn jälkeen, kun meidän noutopisteemme Lahdessa ja Hollolassa ovat kokeneet ennennäkemättömän suosion.

Lue lisää »
kuorikate
Artikkelit

5 Hyötyä Kuorikatteesta

Kuorikate on luonnollinen ja monipuolinen materiaali, joka tarjoaa useita etuja. Tässä artikkelissa käsittelemme viittä keskeistä hyötyä, jotka kuorikate tuo mukanaan.

Lue lisää »
Artikkelit

Eri hiekkalaadut ja niiden käyttökohteet

Hiekka on monipuolinen luonnonmateriaali, jota käytetään useissa eri yhteyksissä. Sen ominaisuudet muuttuvat sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen se on suunniteltu. Kolme yleisintä hiekkalaatua ovat leikkihiekka, asennushiekka ja turvahiekka.

Lue lisää »
Mukulakivi
Artikkelit

Mukulakivet puutarhan maisemoinnissa

Mukulakivet ovat aikojen saatossa olleet symboli kestävyydelle ja historialliselle jatkuvuudelle. Mutta niiden käyttö ei rajoitu vain historiallisiin rakennuksiin tai kadunpäällysteisiin. Nämä kauniit ja monikäyttöiset kivet voivat muuttaa puutarhasi ilmeen ja toimivuuden.

Lue lisää »