Suursäkkitoimitus on siisti, helppo ja vaivaton tapa tilata eri maa-aineksia samalla toimitusmaksulla

Suositut suursäkkien yhteistoimitukset

Maaportti tarjoaa erittäin kilpailukykyiset toimituskustannukset Etelä-Suomen alueella, jotta saat tarvitsemasi maa-ainekset ja muut palvelut helposti ja edullisesti kotiovellesi.

Alueilla, jotka kattavat Lahden, Lammin, Hollolan, Nastolan ja Hämeenlinnan, toimituskustannukset ovat 45 € / toimitus. Suurempien tilausten osalta suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme erillisen tarjouksen saamiseksi.

45€:n toimitusmaksu perustuu kimppatilausperiaatteeseen, jolloin tuotteita toimitetaan useita samanaikaisesti, usealle asiakkaalle, samalla alueella. Jos toimituskohde sattuu olemaan toimituskartan alueen ulkopuolella, kustannukset ovat 70-90€ / toimitus tai erillisen tarjouksen mukaan (Katso alempaa toimitusaluekartat). Haluamme varmistaa, että saat aina mahdollisimman edullisen hinnan toimituksellesi, ja meiltä löytyykin aina sopiva toimitusvaihtoehto tarpeidesi mukaan.

Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. He soittavat aina ennen toimitusta ja varmistavat, että olet paikalla vastaanottamassa toimitusta. Jos et ole toimituksen aikana paikalla, voit antaa kuljettajalle tiedot toimituspaikasta, kun hän soittaa tai merkitä purkupaikan selkeästi esim. pressulla tai kyltillä. Säkit voidaan nostaa toimitusosoitteessa noin 10 metrin päähän kuorma-autosta, jotta saat maa-ainekset suoraan tarvittavaan paikkaan.

Tilaa Maaportilta maa-ainekset helposti!

Voit ottaa yhteyttä meihin soittamalla numeroon 041 319 0537, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@maaportti.fi, tai käyttämällä verkkosivuiltamme löytyvää tilauslomaketta

Toimituskustannukset Hämeenlinnan ja Lahden alueella on 45€

Käytämme Kekkilän laadukasta multaa, joka on valmistettu 100% kotimaisista raaka-aineista. Tämä istutusmulta sopii erinomaisesti kotipihoille nurmikon ja koristekasvien yleiskasvualustaksi. Säkkeihin on pakattu noin 1000 litraa multaa, jonka paino on lähes 1000 kiloa. 

Maaportin säkitetty männyn kuorikate on erinomainen valinta puutarhanhoitoon ja maisemointiin. Kuorikatteen palakoko on 0-100 mm, ja suosittelemme sen levittämistä 5-7 cm paksuudelta. Kuorikatteen käyttö vilkastuttaa kasvien juuriston toimintaa ja auttaa säilyttämään kosteutta maaperässä, mikä estää maan kuivumista kuivina kausina ja sateiden aiheuttamaa liettymistä. Lisäksi kuorikate suojaa kasvualustan pintaa rikkakasveilta, estää siemenrikkakasvien taimettumista ja antaa puutarhallesi siistin ja viimeistellyn ilmeen.

Maaportin kivisäkeissä on runsaasti laadukasta kivituotetta, jota on saatavilla noin 900-1000 kg painoisissa säkeissä. Vaikka pääsävy on harmaa, saatat löytää myös muita mielenkiintoisia värejä valikoimastamme. Tämä kivituote on ihanteellinen valinta niin puutarhoihin kuin muihinkin ulkoalueisiin, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi käytävien ja patioiden rakentamiseen tai maisemointiin.

Maaportin laadukkaat polttopuut toimitetaan kätevästi suoraan kotiovellesi 1500 litran säkeissä (heittotilavuus) nosturiautollamme. Polttopuumme ovat kuivaneet vähintään 1 vuoden, joten ovat heti valmiita käyttöön. Meiltä tilaamalla voit olla varma siitä, että saat laadukasta ja puhtaasta puusta valmistettua polttoainetta, sillä säkeissä ei ole risuja eikä roskia.

Asiakaspalvelu
Soita 0413190537, laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)maaportti.fi tai täytä verkkosivuiltamme löytyvä lomake. 

Tilaa lomakkeella

Ilmoita viestissäsi tuotteiden ja säkkien määrä/koko sekä toivottu toimitusviikko tai -päivä

Käyttöehdot

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua

Kompostointi
Artikkelit

Kompostointi: Ympäristön ja puutarhan pelastaja

Kompostointi ei ole vain trendikästä, vaan myös äärimmäisen hyödyllistä niin omalle puutarhallesi kuin ympäristöllekin. Uuden jätelain 2024 myötä kompostoinnin merkitys korostuu entisestään, sillä se tarjoaa ekologisen tavan käsitellä kotitalouksien biojätteitä.

Lue lisää »