Syysuutinen 2023:
Uusi noutopiste Iittiin

Uusi noutopiste Iittiin

Voimme tänä syksynä ylpeästi ilmoittaa, että olemme päättäneet  avata uuden noutopisteen Iittiin. Päätös laajentua Iitin kuntaan tulee hyvin menestyksekkään kesän ja syksyn jälkeen, kun meidän noutopisteemme Lahdessa ja Hollolassa ovat kokeneet ennennäkemättömän suosion.

Tämä laajentuminen heijastaa yhtiömme sitoutumista palvella alueen asukkaita ja tuoda korkealaatuisia tuotteita lähemmäs heidän kotejaan. Kesän ja syksyn menestys Lahden ja Hollolan noutopisteissä antoi meille selkeän signaalin. Asiakkaamme arvostavat helppoutta ja käytännöllisyyttä. Iitin uusi noutopiste on luonnollinen askel vastata kasvavaan kysyntään.

Lahti ja Hollola, kaksi merkittävää kaupunkia Päijät-Hämeessä, ne ovat toimineet pilottikohteina noutopiste toiminnassa, ja niiden menestys on ollut ilmeistä. Monet asiakkaat ovat kiittäneet meitä hyvästä tarjoamasta, helppoudesta ja vaivattomuudesta, ja nämä positiiviset kokemukset ovat olleet avainasemassa meidän päätöksessämme laajentua Iittiin.

Iitti, joka on tunnettu viehättävästä maalaismaisemastaan ja rikkaasta historiastaan, on erinomainen lisä kasvavaan noutopisteverkostoon. Paikalliset asukkaat ja yritykset voivat nyt hyötyä samasta laadusta ja käytännöllisyydestä, joka on tehnyt noutopisteistämme suosittuja Lahdessa ja Hollolassa.

Toimintamme laajentaminen Iittiin on osa suurempaa visiotamme. Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaamme ovat. Jokainen noutopiste on suunniteltu palvelemaan paikallista yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kesän ja syksyn menestys on ollut myös meille mahdollisuus oppia ja mukautua. Asiakaspalautteen ja -kokemusten perusteella olemme tehneet parannuksia, jotta ne vastaavat entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja odotuksiin. Olemme panostaneet noutopisteen käytännönläheisyyteen ja helppouteen. Jokainen noutopiste on varustettu laadukkailla maa-aineksilla, kuten mullalla ja kuorikatteella. 

Lopuksi haluamme korostaa, kuinka tärkeää on pysyä ajan hermolla ja reagoida nopeasti markkinamuutoksiin. Maaportti Oy on ylpeä voidessaan palvella alueen asukkaita noutopisteen avulla. Laajentuminen Iittiin on vain yksi monista askeleista, joita olemme valmiita ottamaan vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin.

Iitin uuden noutopisteen avajaisia odotetaan suurella innolla, ja monille paikallisille se tarkoittaa entistä parempaa ja helpompaa pääsyä Maaportti Oy:n laadukkaisiin tuotteisiin. Toivomme, että alueen asukkaat ottavat toimipisteemme hyvin vastaan.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä noutopisteen toiminnasta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla numeroon: 041 319 0537 tai laittamalla sähköpostia: asiakaspalvelu@maaportti.fi.  Voit tutustua noutopisteen toimintaan alla olevan videon kautta. 

Muita artikkeleita