Suursäkkitoimitus on siisti, helppo ja vaivaton tapa tilata eri maa-aineksia samalla toimitusmaksulla.

Maaportti suursäkki

Suositut suursäkkien yhteistoimitukset

Toimituskustannukset ovat vain 40 € / toimitus alle 4 säkin toimituksiin (alueilla Lahti, Lammi, Hollola, Nastola ja niiden ympäristö noin 20km säteellä ja Hämeenlinnan alue). Tilatessasi 4 suursäkkiä tai enemmän toimituskustannukset tulevat kaupan päälle!
Mikäli toimituskohde on toimituskartan alueen ulkopuolella, kustannukset ovat 60-80€/toimitus tai erillisen tarjouksen mukaan (Katso alempaa toimitusaluekartat).
Kuljettaja soittaa ennen toimitusta. Jos et ole toimituksen aikana paikalla, ilmoita kuljettajalle tiedot toimituspaikasta, kun hän soittaa tai merkitse purkupaikka selkeästi esim. pressulla. Säkit voidaan nostaa toimitusosoitteessa n. 10m päähän kuorma-autosta.

Tilaa helposti 

Soita meille numeroon 0413190537 tai laita sähköpostilla tiedot tilauksesta tai tilaa lomakkeella. Vahvistamme tilauksen lähettämällä laskun sähköpostitse jolloin kerromme myös tuotteiden toimitusaikataulun. Laskun maksuehtona on heti tapahtuva ennakkomaksu, mutta jos haluat laskullesi maksuaikaa, ilmoita meille henkilötunnuksesi, jolloin luotonvalvontamme myöntää tuotteille maksuaikaa jopa 45pv asti saakka.
Suursäkki toimitus Hämeenlinna
Toimituskustannukset Hämeenlinnan alueella.
Suursäkki toimitus Lahti
Toimituskustannukset Lahden alueella

Maaportin säkitetty multa on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Multa on kompostilannoitettu, seulottu ja kalkittu eikä siihen käytetä ns. peltomultaa. Joukossa on myös pieniä määriä hiekkaa ja savea, jotka kuuluvat oikean mullan rakenteeseen. Pakkaamme säkkeihin multaa n.1000 litraa, jonka paino lähentelee jo 1000 kiloa. Eli multa on selvästi tiheämpää kuin 40-50l multasäkit, jotka sisältävät enemmän turvetta. Valmistamamme multa on suunniteltu ns. ammattikäyttöön!


Maaportin säkitetty männyn kuorikate
, jonka palakoko 0-100 mm. Suosituspaksuus levitykselle 5-7 cm. Kuorikatteen käyttö vilkastuttaa esim. kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toimintaa ja estää siemenrikkakasvien taimettumista. Kate suojaa kasvualustan pintaa sateiden aiheuttamalta liettymiseltä ja kuivina jaksoina se suojaa maan pintaa kuivumiselta.


Maaportin kivisäkeissä
on noin 900-1000kg tuotetta. Pääosin kivituotteet tulevat harmaina, mutta mahdollisesti saatavilla on muitakin värejä.
Maaportin polttopuut toimitetaan 1500 litran säkeissä (heittotilavuus) edullisesti suoraan kotiovellesi nosturiautollamme. Kaikki polttopuumme ovat kuivaneet vähintään 1 vuoden, joten ovat heti valmiita käyttöön. Säkeissä ei ole risuja eikä roskia.

Asiakaspalvelu

Soita 0413190537 tai laita sähköpostia: asiakaspalvelu(at)maaportti.fi

Tilaa lomakkeella
Ilmoita viestissäsi tuotteiden ja säkkien määrä/koko sekä toivottu toimitusviikko tai -päivä