Rekrytointi

Etsimme taitavia ammattilaisia

Olemme kasvava palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaillemme monipuolisia ja korkealaatuisia palveluita. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan asiakaskokemuksia ja ratkaisemaan heidän haasteitaan. Meillä on vahva usko siihen, että ammattitaito ja tinkimätön laatu ovat menestyksemme avaimia.
Etsimme taitavia ammattilaisia, jotka jakavat intohimomme laadukkaiden palveluiden tuottamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, aloitteellisuutta ja halua oppia uutta. Olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöidemme taitoja ja urapolkuja pitkäjänteisesti.

Koneenkuljettaja

Etsimme osaavaa koneenkuljettajaa palveluidemme operoimiseen. Tehtäviin kuuluu materiaalin kuljettaminen, lastaaminen ja purkaminen sekä palveluprosessin valvominen. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet tarkka ja huolellinen työssäsi. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä tiimissä.

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä joukkoomme. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset rakennustyöt, kuten purkutyöt, laatoitukset, maalaustyöt, lattioiden asennukset ja erilaiset asennustyöt. Työskentelet yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa ja teet töitä erilaisissa projekteissa. Työ on fyysisesti vaativaa, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää monipuolista osaamistasi rakennusalalta.

Huoltoasentaja

Etsimme kokenutta huoltoasentajaa vahvistamaan huolto-osastoamme. Tehtäviisi kuuluu laitteiden asennus, huolto ja korjaus sekä vianetsintä. Tarvitset hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kyvyn työskennellä itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen ja joustava työskentelytavoissasi. Tehtävään kuuluu myös asiakaspalvelua, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Liity joukkoomme

Kokemuksemme ja laaja-alainen osaamisemme mahdollistavat monipuolisten palveluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan, jotta voimme yhdessä taata asiakkaillemme korkealaatuisen ja ammattitaitoisen palvelun. Jos sinulla on tarvittavat taidot ja haluat kehittyä alalla, lähetä hakemuksesi jo tänään!

Hakemus

LIITTEET
Liitä vapaamuotoinen hakemus. (Tiedosto tulee olla joko pdf- tai doc-muodossa. Tiedoston enimmäiskoko 2 Mt)
Ei valittua tiedostoa
Liitä CV tai ansioluettelo. (Tiedosto tulee olla joko pdf- tai doc-muodossa. Tiedoston enimmäiskoko 2 Mt)
Ei valittua tiedostoa
Käyttöehdot